Skip to main content

Toen en nu header

Aftredende bestuursleden worden in het zonnetje gezet

Bergen Toen en Nu is 10 jaar geleden opgericht om de geschiedenis van Bergen te behouden en te promoten. Ben en Nellie hebben deze missie altijd hoog in het vaandel gehouden en wij zijn er trots op dat ze hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van onze Stichting. Ze hebben zich vanaf het begin steeds onvermoeibaar ingezet om Bergen Toen en Nu te laten groeien en om het belang van het behoud van het erfgoed van de Parochie Bergen onder de aandacht te brengen.

Ben en Nellie, zij zijn niet alleen één van de grondleggers van Bergen Toen en Nu, maar het zijn twee mensen die veel hebben betekend voor onze Stichting. Zij hebben zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor Bergen Toen en Nu. En nog steeds. Want weliswaar hebben zij onlangs hun bestuursfunctie aan een jongere generatie overgedragen, ze zullen zich nog steeds volop blijven inzetten met alle voorkomende werkzaamheden.

Het werk van Ben en Nellie heeft vele interessante projecten op onze website opgeleverd en ze hebben de site steeds uitgebreid en verfraaid voor toekomstige generaties. Ben en Nellie hebben een grote bijdrage gehad om Bergen Toen en Nu op de kaart te zetten, waarvoor onze grote dank.

PhotoRoom_20230323_150437.JPG