• Home
  • Openstelling ‘Bergen Toen en Nu’ in 'De huiskamer van Maria’

Openstelling ‘Bergen Toen en Nu’ in 'De huiskamer van Maria’

NLogo Bergen Toen en Nu Openstellinga de coronasluiting, zijn wij vanaf donderdag 15 juli 2021 voor iedereen te bereiken in de ‘Huiskamer van Maria’. Plaats: ‘De Mariaschool’ te Bergen - Kerkstraat 15   Tijd: van 13.30 tot 16.00 uur.
Reeds in september 2020 heeft de werkgroep 'Bergen Toen en Nu' zijn intrek genomen in dit gebouw. Door de nieuw coronamaatregelen is de officiële opening al twee keer uitgesteld. Bericht hierover volgt later.

'Bergen Toen en Nu' geeft vooral via haar website een beeld van de oorspronkelijke ‘parochie Bergen’ (Bergen, Nieuw Bergen, Aijen, Heukelom). De website bevat onder andere overzichtskaarten van de diverse gebieden met links naar foto’s van gebouwen, huizen en families, verhalen en andere documenten waaronder bidprentjes. Regelmatig verschijnen er nieuwe projecten, zoals: de IRA aanslag, Hoogwater en Scholen.
Op de locatie ‘Huiskamer van Maria’ kunt op donderdagmiddagen terecht om vragen en/of informatie te krijgen over Bergen Toen en Nu.

De werkgroep roept - inwoners, bedrijven, verenigingen – op om met foto- en filmmateriaal en verhalen naar de voormalige Mariaschool te komen. Ter plaatse kunnen foto’s of verhalen worden gescand, zodat die meteen weer mee naar huis genomen kunnen worden. Wilt u graag aanvullende informatie over een bepaald onderwerp, stel uw vraag gerust en wij geven dan zo snel mogelijk antwoord. Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Via het mailadres kunt U ook zelf foto’s, filmmateriaal of verhalen ter beschikking stellen.

De inloop op de wekelijkse donderdagmiddagen is met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Indien u een van onderstaande klachten heeft, kom dan niet: Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). 

We hopen U in de komende tijd graag te ontmoeten in de ‘Huiskamer van Maria’.

Werkgroep Bergen Toen en Nu

Plaats reactie

Zoeken