Skip to main content

Toen en nu header

Terugblik op een driedaagse expositie 60 jaar Nieuw Bergen

We willen even een momentje nemen om iedereen te bedanken die ervoor heeft gezorgd dat onze expositie ’60 jaar Nieuw Bergen’ in het weekend van 6 t/m 8 oktober 2023 een fantastisch succes is geweest. Dank aan de Gemeente Bergen voor het beschikbaar stellen van de expositieruimte, de verenigingen die hun materialen zo mooi tentoon hebben gesteld, de Dorpsraad Nieuw Bergen voor het mede organiseren, de catering Débuurtjes Verhuur en ook alle vrijwilligers die zo hard hebben meegewerkt om deze geweldig mooie dagen mogelijk te maken.

Maar vooral een speciaal dankwoord aan de vele, vele bezoekers. Het was overweldigend om te zien dat er zoveel herinneringen werden opgehaald, dat er spontane ontmoetingen tussen (oud) dorpsgenoten waren en het enthousiasme waarmee verhalen naar boven kwamen.

Wij hebben zoveel hartverwarmende reacties mogen ontvangen, en die hebben deze expositie echt heel speciaal gemaakt. Nogmaals dank!

De foto's zijn gemaakt door enthousiaste hobbyfotografen en Irina Podriadova. Om deze te zien, klik onderstaande albums open.

Fotoalbum algemeen

Fotoalbum Irina Podriadova